Tandvårdsrädsla

Bredäng Tandvård ger omtänksam och trygg tandvård, skräddarsydd för att hantera tandvårdsrädsla och skapa en avslappnad miljö för patienterna

Vi erbjuder en trygg och omtänksam miljö för dig som lider av tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är en verklig utmaning för många och kan vara en stark hinder för att söka den nödvändiga tandvården. På Bredäng Tandvård förstår vi djupet av denna rädsla och strävar efter att erbjuda en omtänksam och trygg miljö för alla våra patienter.

Vår prioritet: behandlingsprocessen ska kännas hanterbar för dig

Vår främsta prioritet är att göra varje steg i behandlingsprocessen så hanterbar som möjligt för dig. Vi strävar efter att skapa en trygg och avslappnad miljö där du kan känna dig säker och trygg under hela din behandling.

Vi börjar din resa mot bättre oral hälsa med en noggrann konsultation. Detta ger oss möjlighet att lära känna dig, diskutera dina oro och rädsla och vilka förväntningar du har. Vi utforskar olika behandlingsalternativ som är anpassade efter dina behov.

Vi vill att du ska känna dig delaktig i din egen vård och därför tar vi oss tid att skapa en personlig vårdplan som passar just dig.

Specialiserade på att hantera tandvårdsrädsla

Vårt team består av välutbildade tandläkare och tandsköterskor som är specialiserade på att hantera tandvårdsrädsla.

Vi vet att varje individ har unika behov och att rädslan kan bottna i flera olika saker. Därför tar vi oss tid att lyssna och förstå varje patients oro. Vi strävar efter att skapa en lugn och stödjande atmosfär där du som patient känner dig bekväm och respekterad.

Kontakta oss för mer information!

På Bredäng Tandvård är vi här för att stödja dig på din resa mot en bättre oral hälsa, oavsett din tandvårdsrädsla. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår praktik och hjälpa dig att övervinna dina farhågor för att uppnå en strålande leende.