Kronor & broar

Porslinskronor och broar erbjuder estetiskt tilltalande och hållbara tandersättningsalternativ för att återställa naturliga tänder och funktion.

Estetiskt tilltalande och hållbara tandersättningsalternativ

Kronor och broar är skräddarsydda tandersättningsalternativ som återskapar både utseendet och funktionen hos naturliga tänder. När en tand är skadad eller förlorad kan dessa tandtekniker erbjuda ett hållbart sätt att återställa ditt leende och tändernas funktion. En krona täcker en enskild tand medan en bro kan ersätta flera intilliggande tänder och kallas ibland även för brygga.

Så här fungerar processen

Vid förlust av en betydande del av en tand är porslinskronor en utmärkt lösning för att återställa tändernas utseende och funktion.

Processen inleds med en skonsam slipning av den skadade tanden för att skapa en stabil grund för kronan. Sedan tas noggranna avtryck för att skapa en specialanpassad krona som efterliknar formen och färgen på dina naturliga tänder.

Resultatet är en diskret och estetiskt tilltalande lösning som säkerställer både funktion och hållbarhet. Porslinets styrka och motståndskraft garanterar att din nya krona kommer att vara funktionell och hållbar under lång tid framöver.

Högkvalitativa och skräddarsydda, för långvarig funktion

Våra porslinskronor och broar är tillverkade med högsta kvalitet och skräddarsys för varje patient. Vi förstår att varje tand är unik, och därför arbetar våra tandläkare och tandtekniker noggrant för att säkerställa en perfekt passform och utseende för varje krona och bro.

Vi strävar efter att skapa tandersättningar som inte bara återställer din tandfunktion utan också ser naturliga ut. Du kan lita på att dina porslinskronor och broar kommer att hålla länge. Porslinet är starkt och slitstarkt, vilket säkerställer att dina tandersättningar förblir funktionella och vackra under många år framöver.

Kontakta oss för mer information!

Vi värdesätter relationen med våra patienter och strävar alltid efter att erbjuda personlig vård av högsta kvalitet. Från din första konsultation till eftervården av dina kronor och broar, kommer vårt team att vara där för att stödja dig och se till att dina tandersättningar fortsätter att prestera optimalt. Kontakta oss för mer information om porslinskronor och broar, och låt oss hjälpa dig återfå ett vackert och fungerande leende!