Fyllningar

Med vårt fokus på högsta kvalitet och långvarig hållbarhet, kan du lita på att din tandvård är i de bästa händerna hos oss på Bredäng Tandvård

Bevara din tandhälsa med effektiva och varaktiga kompositfyllningar för hål och skador

På Bredäng Tandvård prioriterar vi förebyggande vård för att bevara din tandhälsa. Med moderna tekniker och material som kompositer kan vi laga hål utan att borra sönder tanden. För större skador rekommenderar vi skräddarsydda kronor, tillverkade av våra skickliga tandtekniker för naturlig estetik och hållbarhet.

Så här fungerar processen

Vid behandling av mindre tandskador erbjuder vi på Bredäng Tandvård kompositfyllningar som den optimala lösningen för att återställa förlorad tandvävnad.

Med en noggrann och modern teknik säkerställer vi att den skadade delen av tanden rengörs grundligt för att avlägsna eventuell karies. Därefter formas tanden med omsorg för att skapa en perfekt passform för fyllningen. Genom exponering av ett speciellt ljus härdar fyllningen och blir hård.

Vårt mål är inte bara att återställa tandens funktion och struktur utan också att uppnå estetisk tilltalande resultat. Genom att utforma fyllningarna så att de exakt matchar din tandfärg, garanterar vi ett naturligt och nästan osynligt slutresultat.

Högkvalitativa kompositfyllningar

Hos oss ligger fokus på högsta kvalitet och långvarig hållbarhet när det kommer till kompositfyllningar. Vi förstår vikten av en lösning som inte bara är tillfällig utan också varaktig.

För att säkerställa detta använder vi endast de bästa materialen och de mest avancerade teknikerna inom tandvården.

Kontakta oss!

För att boka din nästa tandvårdsundersökning eller för att få mer information om våra behandlingar. Vår vänliga och serviceinriktade personal finns här för att hjälpa dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att bevara din tandhälsa på bästa sätt.