Tandimplantat

Tandimplantat i titan är en banbrytande lösning för att återställa tändernas funktion och estetik, vilket ger ökad livskvalitet och självförtroende.

Tandimplantat en banbrytande lösning

Att förlora en eller flera tänder kan vara en traumatisk upplevelse, både fysiskt och känslomässigt. Tandimplantat i titan har blivit en banbrytande lösning för miljontals patienter världen över som har förlorat en eller flera tänder. På vår klinik erbjuder vi självklart denna moderna behandling, som inte bara ger dig tillbaka ditt leende utan också återställer funktionen och känslan av naturliga tänder.

Detta kan ha en betydande inverkan på ditt självförtroende och din livskvalitet, då du återigen kan le och tugga med fullständig trygghet och komfort.

Hur går det till?

Vid en tandimplantatbehandling placeras en titanskruv in i käkbenet, titan är ett material som kroppen tolererar väl och som integreras väl med det omgivande benet vilket säkerställer en långvarig stabilitet och funktion. Den fungerar sedan som en stabil grund för att fästa en konstgjord tandprotes på.

Individuellt anpassade kronor i porslin tillverkas och matchas noggrant med formen, storleken och färgen på dina naturliga tänder, vilket ger ett estetiskt tilltalande och diskret resultat.

Kronorna är fästs sedan på titanskruvarna för att fullborda tandimplantatet. Resultatet är inte bara en visuell förbättring utan också återställande av tandfunktionen, vilket möjliggör normal tuggning. Vårt mål är att varje implantatbehandling ska bidra till en förbättrad livskvalitet för våra patienter.

Enskild tand eller fler tänder

Vi på vår klinik är specialiserade på att behandla allt oavsett om det handlar om en enstaka tandlucka eller en mer omfattande tandförlust, kan vi skräddarsy behandlingen för att möta dina specifika behov.

Fördelarna med tandimplantat är många. Utöver att få en känsla av att återfå sina egna tänder, ökar det även patientens självförtroende och möjlighet att återigen le och tugga med full komfort.

Kontakta oss för ett tandimplantat

Med tandimplantat erbjuder vi en modern och effektiv lösning för att återställa ditt leende och din munhälsa. Kontakta oss för att boka en konsultation och upptäck hur tandimplantat kan förändra ditt liv till det bättre.