Tandhygienist

Tandhygienister på Bredäng Tandvård förebygger tandproblem genom professionell vård och individuell rådgivning, främjar god munhygien och bidrar till långsiktig oral hälsa.

Vi hjälper dig att förebygga tandproblem

En central del av vår filosofi är att förebygga tandproblem innan de uppstår, och det är där våra skickliga tandhygienister kommer in i bilden.

När du besöker oss på Bredäng Tandvård för en tandhygienistbehandling, kan du förvänta dig en personlig och professionell upplevelse. Våra tandhygienister är experter på att hjälpa dig att upprätthålla en sund munhälsa genom förebyggande åtgärder och individuell rådgivning.

Vad gör tandhyginisten

Under ditt besök kommer tandhygienisten att genomföra en noggrann undersökning av din mun och tänder för att identifiera eventuella problemområden. Det kan inkludera att kontrollera för tandsten, plack och andra tecken på tand- och munhälsoproblem.

Genom att upptäcka och åtgärda dessa problem i ett tidigt skede kan vi bidra till att förhindra att de utvecklas till allvarligare tillstånd.

Egenvård för en god munhälsa

En viktig del av tandhygienistens arbete är att informera dig om hur du kan ta hand om din munhälsa hemma mellan besöken. De kommer att ge dig personlig vägledning om tandborstningstekniker, användning av tandtråd och andra munvårdsprodukter för att säkerställa att du upprätthåller en optimal munhygien.

Genom att förstå hur du kan ta hand om din mun på bästa sätt kan du minska risken för tandproblem och sjukdomar i munnen.

Kontakta oss, för en bättre munhälsa

På Bredäng Tandvård är vi övertygade om att en god munhälsa är grunden för en hälsosam och aktiv tillvaro. Genom att samarbeta med våra erfarna tandhygienister kan du ta kontroll över din munhälsa och arbeta mot ett strålande leende och en frisk mun livet igenom. Kom och besök oss för en tandhygienistbehandling och låt oss tillsammans bygga en bättre munhälsa för dig!