BEHANDLINGAR

Behandlingar

Bredäng Tandvård erbjuder komplett och modern tandvård, baserad på lång erfarenhet, kunskap och kunglig service.

TANDBLEKNING

Kaffe, te, rökning, snus och rödvin kan orsaka missfärgningar på tänderna. Vanligt åldrande gör tänderna mörkare med tiden. Det finns i dag många metoder för att göra tänderna vitare.

TANDKRONA

Kronor och broar ser ut och fungerar som vanliga tänder. En krona omfattar en tand, en bro omfattar flera tänder. Bro kan även kallas för brygga. Kontakta oss för mer information!

UNDERSÖKNING

En noggrann tandundersökning är grunden till all förebyggande tandvård. Välkommen till Bredäng Tandvård.

ROTBEHANDLING

En rotfyllning görs om tandnerven, pulpan, är skadad, exponerad eller död. Med hjälp av en rotfyllning tas tandens nerv och bakterier bort från pulpakammaren och rotkanalerna. En rotfyllning görs för att stabilisera tanden och förhindra ytterligare tandproblem. Behandlingen är därför nödvändig för att förhindra den fortsatta utvecklingen av parodontit, rotspetsinflammation, cystor eller tandbölder.

TANDHYGIENIST

Bättre munhälsa bygger på våra duktiga tandhygienisters information och behandling av dig. De arbetar främst med förebyggande åtgärder för att du skall slippa sjukdomar i munnen. Det är av största vikt att vi kan förmedla hur du själv tar hand om din mun hemma – de dagar du inte är hos oss.

TANDINMPLANTAT

Miljontals patienter har fått förlorade tänder ersatta med hjälp av tandimplantat i titan. Vi erbjuder naturligtvis denna behandling. Behandlingen ger en känsla av att få tillbaka sina egna, naturliga tände vilket också ger dig ett större själv-förtroende och möjligheten att åter le och tugga. Hos oss kan vi behandla allt från enstaka tandluckor till hela munnar.

Kontakta oss


Bredängstorget 28


127 34 Skärholmen

08-603 09 90


076 608 09 90


Öppettider:


Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00


(Lunch stängt 13:00 - 14:00)


Lördag 09:00 - 15:00